Öğrencilerden Parmaksız’a Teşekkür Ziyareti

Öğrencilerden Parmaksız’a Teşekkür Ziyareti
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’...

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünde öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan ‘Metalik Fikirler Kulübü’ üyesi öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa ile birlikte Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bu güne kadar bölüm öğrencilerine verdiği desteklerinden ötürü Parmaksız’a teşekkür eden Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa ve öğrenciler, kendileriyle bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Parmaksız ise, gelişmiş genç nesillerin ülkelerin gücü olduğunu belirterek, ‘Sizlerin çok iyi eğitim alarak alanlarınızda birer uzman olması gerek ülke sanayisi gerekse kalkınması için büyük önem arz etmekte. Bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü yardım ve desteğe bundan sonrada vermeye hazırız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.