Öğrencilere Başarının Formülleri Anlatıldı

Öğrencilere Başarının Formülleri Anlatıldı
Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO), 'İş Hayatında Başarı Getiren Formüller' konulu konferans düzenledi.

- Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO), 'İş Hayatında Başarı Getiren Formüller' konulu konferans düzenledi.

Konferans’ta Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu, kişisel iş hayatındaki deneyimlerinin yanında LC Waikiki başarı hikayesinin ardındaki temel iş ve yaşam felsefelerini anlattı. Başarı kavramı, Türkiye’de tekstilin geleceği ve liderlik konularında önemli ipuçlarını öğrenciler ile paylaşan Temiroğlu, Türkiye’de vergi veren firmalar arasında 19’uncu sırada olduklarını kaydetti. LCW olarak yıl sonunda vergi kazancının yüzde 10’unu fakirler ile paylaştıklarını ifade eden Temiroğlu, iş yaşamında bir konuda uzman olmanın önemini de vurguladı.

Konferansın ardından günün anısına NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu tarafından Özen Mensucat Boya ve Terbiye İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu’na plaket verilirken, programa Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Abdullah Öge ve öğretim görevlileri ile öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİLERE BAŞARININ FORMÜLLERİ ANLATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.