Öğrencilerin bulunduğu minibüs TIR’la çarpıştı: 16 yaralı

Öğrencilerin bulunduğu minibüs TIR’la çarpıştı: 16 yaralı
Konya'nın Akşehir ilçesinde içerisinde öğrencilerin bulunduğu minibüs ile tırın çarpışması sonucu minibüsteki 14 kız öğrenci ile araç sürücüleri...

Konya'nın Akşehir ilçesinde içerisinde öğrencilerin bulunduğu minibüs ile tırın çarpışması sonucu minibüsteki 14 kız öğrenci ile araç sürücüleri yaralandı.

Kaza, Akşehir ilçesi Kozağaç Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şükrü Ö. (26) idaresindeki 42 UT 550 plakalı üniversite öğrencilerinin dolu olduğu minibüs D-300 Karayoluna çıkmak isterken Afyonkarahisar'dan Konya istikametine seyir halinde olan İbrahim E. (43) idaresindeki 42 DLZ 45 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, Kozağaç'ta bulunan Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'ndan geldiği belirtilen minibüste bulunan 14 kız öğrenci ile minibüs ve tır sürücüleri yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 3 öğrenci ile minibüs şoförünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası D-300 Karayolu yaklaşık bir saat tek taraflı olarak trafiğe kapalı kalırken, polis ekiplerinin incelemelerinin ardından kaza yapan minibüs çekici ile kaza yerinden kaldırıldı ve trafik normal seyrine döndü. Kaza ile soruşturma başlatıldı.

Öğrencilerin bulunduğu minibüs TIR’la çarpıştı: 16 yaralı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.