Öğretmen Okulu Mezunları 40. Yılında Buluştu

Öğretmen Okulu Mezunları 40. Yılında Buluştu
Gaziantep Öğretmen Okulu mezunları, mezuniyetlerinin 40’ıncı yılında The Anatolian Otel’de bir araya geldi. Gençlik yıllarını yâd eden 40 yıllık mezunlar, çeşitli şehirlerden gelerek Gaziantep’te bulu...

Gaziantep Öğretmen Okulu mezunları, mezuniyetlerinin 40’ıncı yılında The Anatolian Otel’de bir araya geldi. Gençlik yıllarını yâd eden 40 yıllık mezunlar, çeşitli şehirlerden gelerek Gaziantep’te buluştular.

Gençlik yıllarından bu yana 40 yılın hasretinin olduğunu belirten Mehmet Memikbeşe, “Gençlik yıllarımızdan bu tarafa 40 yılın bir hasreti var, Özlemi var, hepimiz ayrı illerde, ayrı yerlerde, belki ayrı mesleklerdeyiz. Birçok insanımız emekli olmuş ama görüyorum ki hala öğretmen okulu yıllarının o duygularıyla beraberiz. 40 yıl önceki o güzel anılarımızı gençlik yıllarının meşakkatli yıllarını bu gün güzel anılar içerisinde yâd ediyoruz. Aramızdan ayrılan rahmetli olan arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.

Mezun olmanın 40. yılında dostlarla bir araya gelmenin sevincini yaşayan Seyfi Herdem, “1974-75 eğitim öğretim yılın da 4 sene yatılı okuduk ve mezun Bu sene tam 2015 yılı itibariyle 40. Senemiz, bunu birkaç yıl öncesinden düşünüyorduk, bir araya gelmeyi, fakat o kadar zaman geçmiş bir ömür her birimiz bir tarafa dağılmışız, birçok arkadaşımız öğretmenliği bırakmış, farklı meslek guruplarına geçmiş bir kısmı emekli olmuş çalışanlar var onlara ulaşmakta biraz zorlandık. Ama neticede evvelki sene bunun kurgusunu yaptık biraz hayal olsa da toplaya bildiğimiz arkadaşları toplayacağız, 40. Senemizde özellikle bir araya geleceğiz dedik. Geçen sene 39.senemizi yaptık, bu sene 40. Senemiz altın olmazda gümüş yılımız diyelim. İlk seneyi ve ikinci seneyi Gaziantep’te yapalım dedik. Ondan sonraki yıl dönümlerinde, Ürgüp ve çevresi Kapadokya gezisi ya da Antalya da buluşmayı düşünüyoruz. İnşallah sayıyı daha da çoğaltacağız ve bunu her yıl tekrarlayacağız” şeklinde konuştu.

GAZİANTEP ÖĞRETMEN OKULU MEZUNLARI, MEZUNİYETLERİNİN 40’INCI YILINDA THE ANATOLİAN OTEL’DE BİR ARAYA GELDİ. GENÇLİK YILLARINI YÂD EDEN 40 YILLIK MEZUNLAR, ÇEŞİTLİ ŞEHİRLERDEN GELEREK GAZİANTEP’TE BULUŞTULAR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.