Öğretmenler Günü’nü Kutlamaya Giderken Kaza Yaptılar: 1 Ölü, 5 Yaralı

Öğretmenler Günü’nü Kutlamaya Giderken Kaza Yaptılar: 1 Ölü, 5 Yaralı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kaza yapan liseli öğrencilerin, öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlamaya gittiği öğrenildi.

- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kaza yapan liseli öğrencilerin, öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlamaya gittiği öğrenildi.

Kaza, Ereğli-Alaplı karayolunun Göktepe Mahallesi Erdemir plajı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.D.’nin (16) kullandığı 67 LT 123 plakalı otomobil Göktepe Mahallesi mevkisindeki virajı alamayarak yoldan çıkıp takla attı. Kazada otomobilde bulunan Yunus Emre Cerrah (16) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 5 kişi ise ambulanslarla Ereğli Devlet ve özel hastanelere sevk edildi. Takla attıktan sonra 50 metre sürüklenen otomobilin içerisindeki iki liseli öğrenci Erdemir’e ait havuzun içerisine düştü. Yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Liseli öğrencilerin Alaplı ilçesinde görev yapan öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlamak için ziyarete gittikleri belirtildi. Kazayı gören mahalle sakinlerinden bir kişi, otomobilin içerisinde altı kişi bulunduğunu belirterek, aracın takla attığını söyledi. Mahalleli “Aracın içerisinde 6 kişi varmış. Buradan gelirken takla atmış. Bir tanesi buraya düşmüş. İki tanesi havuzun oraya düşüyor. Bir tanesi yandan bir tanesi de egzozun oradan arkasına düşmüş. Söndürülürken kimse fark etmemiş. Aracın arkasında olan kız çocuğuydu" dedi. Bir başka mahalle sakini ise otomobilin virajdan geçtiği sırada kontrolü kaybettiğini ve otomobilin içerisinde bir kişinin düştüğünü görünce polisi aradığını ifade etti.

Kaza sonrası otomobilde çıkan yangını ise Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. Olay yerine gelen kazazedelerin yakınları ise çocuklarının durumları hakkında bilgi almaya çalıştı. Kazada yaralanan B.K. (16), A.A.B. (16), E.E. (16), H.E.A. (16) ve sürücü B.D.'nin (16) tedavileri sürüyor.

Polis ve jandarma kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLAMAYA GİDERKEN KAZA YAPTILAR: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.