Öğretmenler Harmandalı Oynadı

Öğretmenler Harmandalı Oynadı
Balıkesir’de Öğretmenler Günü dolayısıyla Zafer İlkokulu’nda düzenlenen törende, öğretmenler öğrencilerine sürpriz yaptı. Okul öğretmenleri öğrendikleri harmandalını öğrencileri için oynadılar.24 Kası...

Balıkesir’de Öğretmenler Günü dolayısıyla Zafer İlkokulu’nda düzenlenen törende, öğretmenler öğrencilerine sürpriz yaptı. Okul öğretmenleri öğrendikleri harmandalını öğrencileri için oynadılar.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Zafer İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikte, okul öğretmenleri, öğrendikleri harmandalını öğrencileri için oynadılar. Yaklaşık 2 aylık bir süre içinde Halk Oyunları Federasyonu’na bağlı olarak antrenörlük yapan Kazım Toprak eşliğinde çalışmalarını sürdüren Zafer İlkokulu öğretmenlerinin gösterileri öğrenciler ve velilerden tam not aldı. 4-C sınıfı öğrencisi Buse Karakuş, öğretmeninin halk oyunları gösterisini çok güzel bulduğunu belirterek "Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum" dedi.

Aynı sınıftan İlke Su Avcı da, arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok sevdiğini ifade ederek, "Bugün çok güzel folklor oyunu sergilediler, gerçekten çok güzel oynadılar, çok etkilendim. Bütün öğretmenlerimin ve emekli öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlarım" şeklinde konuştu.

İrem Karabulut ise, "Öğretmenlerin halk oyununu çok beğendim. Öğretmenlerimizi çok seviyorum. Bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlarım" diye konuştu.

Okul müdürü Ahmet Ercan, kendilerini iki ay boyunca çalıştırıp harmandalını öğreten halk oyunları antrenörü Kazım Toprak’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.