Öğretmenlere Sinema Keyfi

Öğretmenlere Sinema Keyfi
Yarının büyükleri ve yöneticileri olan çocuk ve gençlerin eğitimleri için fedakarca çalışan Kahramanmaraş’ın öğretmenleri, Piazza’da ücretsiz sinema keyfi yaşadı.

Yarının büyükleri ve yöneticileri olan çocuk ve gençlerin eğitimleri için fedakarca çalışan Kahramanmaraş’ın öğretmenleri, Piazza’da ücretsiz sinema keyfi yaşadı. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul edişinin yıl dönümü olan  24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Kahramanmaraş Piazza'ya gelen öğretmenler, hediye sinema biletleriyle ücretsiz film izleyip yorgunluk attı.

Kahramanmaraş’ın yanı sıra bölgenin alışveriş ve eğlence merkezi olan Piazza AVM, 24 Kasım’da öğretmenleri unutmadı.  Atatük'ün kendilerine armağan ettiği günde Piazza AVM’ye gelen öğretmenler, seçtikleri filmleri Cinemaximum’un konforlu salonlarında ücretsiz olarak izleme imkanı buldu.

300 öğretmene bilet verildi

Piazza Club üyesi 300 öğretmeni kapsayan sinema bileti hediyesi etkinliğinde öğretmenler, diledikleri film biletlerine anında kavuştu. Filmleri keyifle izleyen öğretmenler, “Bu anlamlı günümüzde bizi unutmayan Piazza’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.