Okan Karacan Kahkaha Dolu Gösterisiyle Forum Kayseri’de

Okan Karacan Kahkaha Dolu Gösterisiyle Forum Kayseri’de
Forum Kayseri, esprileriyle kırıp geçiren ünlü komedyen Okan Karacan’ı geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında 4 Temmuz Cumartesi günü sevenleriyle bir araya getiriyor.Kayseri ve çevre illerde yaşa...

Forum Kayseri, esprileriyle kırıp geçiren ünlü komedyen Okan Karacan’ı geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında 4 Temmuz Cumartesi günü sevenleriyle bir araya getiriyor.

Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini dolu dolu etkinliklerle ağırlıyor. 4 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’de hayranlarıyla buluşacak ünlü komedyen, hem özel hayatı hem de yer aldığı projelerle ilgili bilinmeyenleri anlatacak. 7’den 70’e herkesi gülmekten kırıp geçiren Okan Karacan, Forum Kayseri ziyaretçilerinin sorularını içtenlikle cevaplayacak, onlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşatacak. 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının tadını çıkarmak isteyen Kayserililer bu yıl 4. kez birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan Forum Kayseri’de buluşmaya devam ediyor.

"FORUM KAYSERİ HAKKINDA"

Türkiye’de alışveriş merkezleri, ofis ve konutu da içeren çok amaçlı projeler geliştirip, yöneten Multi Development Türkiye tarafından hayata geçirilen Forum Kayseri, 21 Aralık 2011’de açılmıştır. 160 bin metrekare inşaat alanı ve 65 bin metrekare kiralanabilir alanıyla Anadolu’daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Forum Kayseri, 200’den fazla seçkin markayı ziyaretçileriyle buluşturmaktadır.

Şehrin tam merkezinde yer alan alışveriş merkezi, Kayseri’nin yanı sıra Sivas, Yozgat, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir gibi çevre illerden de gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.