Okul Aile Birliği Başkanından Başarılı Öğrencilere Ayakkabı

Okul Aile Birliği Başkanından Başarılı Öğrencilere Ayakkabı
Muş'un Varto ilçesindeki Hamurpet İlköğretim Okulu ile Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda yapılan ‘Değerlendirme Sınavı'nda başarılı olan 25 öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye hediye edildi.

- Muş'un Varto ilçesindeki Hamurpet İlköğretim Okulu ile Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda yapılan ‘Değerlendirme Sınavı'nda başarılı olan 25 öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye hediye edildi.

Varto ilçesindeki Hamurpet İlköğretim Okulu ile Merkez YİBO'da yapılan sınavda dereceye giren Hamurpet İlköğretim Okulu’ndan 20 ve Merkez YİBO’daki 5 öğrenciye Hamurpet İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Aydın Durmuş tarafından düzenlenen bir törenle ayakkabı ve kırtasiye malzemesi hediye edildi. Burada bir açıklama yapan Hamurpet İlköğretim Okulu Müdürü Yakup Yavaş, yapılan sınavda başarılı olan öğrencilere Okul Aile Birliği Başkanı Aydın Durmuş’un kendi imkânlarıyla hediye aldığını belirterek, “Kendiside bu okuldan mezun olduğu için okulumuza gerekli desteği esirgemeyip bize katkı sunduklarından dolayı ve öğrencilerimize katkı sunup onları daha fazla çalışmaya sevk ettiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Aydın Durmuş ise, her başarılı öğrencinin arkasında başarılı bir öğretmen ve başarılı yönetici olduğunu belirterek, “Dolayısıyla sizlerde bu başarılarla yürüdünüz. Bizlerde sizlere teşekkür ederiz. Bu başarılarınızda size bir nebzede olsa yardımcı olduysak ne mutlu bizlere. Şunu da unutmayın ki bende bir zamanlar bu okulda okudum ve bu okuldan mezun oldum. Ama sizin şimdiki imkânlarınız gibi imkânlara sahip değildik. İnanınki bir silgi, bir kaleme muhtaçtık. Bugünkü hayat şartları biraz daha değişmiştir. Ben bu okulu her zaman evim ve ailem gibi bildim. Sizlerinde bilmesini isterim. İnsan bir şeyini kaybedince değerini anlar. Unutmayın bu güzel okulun, öğretmenlerin ve mekânın kıymetini bilin. İlerde bizlere birer yararlı öğrenci olacağınıza inanıyoruz. Ben sadece bugünkü başarınızın yanında değil de her zaman yapacağınız başarıların yanında olacağıma söz veriyor, öğretmenlerinize teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANINDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE AYAKKABI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.