Okul İdarecileri İstişare Toplantısı Yapıldı

Okul İdarecileri İstişare Toplantısı Yapıldı
Eğitim-Bir-Sen Şubesi, merkeze bağlı okul idarecileri ve kurum yöneticileri ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.Gerçekleşen toplantıya 60 idareci katılırken yöneticilere şube yönetimi...

Eğitim-Bir-Sen Şubesi, merkeze bağlı okul idarecileri ve kurum yöneticileri ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Gerçekleşen toplantıya 60 idareci katılırken yöneticilere şube yönetimi ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Karşılıklı istişare toplantısında konuşan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Oktay Cebeci, "Her kademede olan idarecilerimizle şehrimizin ve okullarımızın sorunları üzerine çalışma ve istişarelerimiz aralıksız şekilde devam etmektedir" dedi.

Cebeci, "Okullarımızda hem inşaat hem de inşa çalışmalarını aynı ölçüde sürdürmeliyiz. Tüm personelimizle sağlıklı iletişim kurmaya çalışmalı ve birlikte iş yapma becerilerini de sergilemeliyiz. İnşallah eğitim camiasının, halkımızın çözüm bekleyen her meselenin dile getirilmesinde, neticelendirilmesinde yeni ufuk açılımında ve sivil katılımcılıkta öncü rol oynayacak bir Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi olmak istiyoruz. Bunu hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. Kurumlarda, okullarda sendikamızı en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyorum. İş yerlerinde üyelerimizin her türlü sorunlarını bizlere iletmenizi, üyelerimizin acı tatlı günlerini hem sizin hem de bizlerin haberleşerek paylaşımı önemli bir husus. Şu an sendikamızın kılık-kıyafet konusunda aldığı karar devam etmektedir.

Sendika şubemizde iki haftada bir “Eğitimde Liderlik Sohbetleri” adı altında okul yöneticisi arkadaşlarımızla bir çalışma yapıyoruz. Daha iyi liderliğin yollarını istişare ve belirlenen kitapları okuyarak müzakere ediyoruz. Bugün ikincisini yapacağımız bu etkinliğimize sizler de iştirak edebilirsiniz. Bizler az okuyan bir toplumuz. Birçok sıkıntımızın kaynağını burada aramak gerekir. Rönesans olmadan reform olmaz. Bunu da zihniyet değiştirmekle elde edebiliriz. Zihniyet değişiminin yolu okumaktan geçer" diye konuştu.

Toplantı karşılıklı istişarenin ardından Diyanet İşler Başkanlığı ve İHH tarafından yürütülen “Her Sınıfın Bir Yetimi Var Projesi” kapsamında yapılan çalışmaların bilgilendirilmesi ile son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.