Okul Öncesi Alışverişlerde En Çok Anaokulu Setleri Satılıyor

Okul Öncesi Alışverişlerde En Çok Anaokulu Setleri Satılıyor
Okulların açılmasına günler kala okul alışverişlerinde hareketlilik artarken, veliler en çok anaokulu setlerine ilgi gösteriyor.

- Okulların açılmasına günler kala okul alışverişlerinde hareketlilik artarken, veliler en çok anaokulu setlerine ilgi gösteriyor.

Kırtasiyeci Vefa Lale, “Kırtasiyede Çin malı olmayan, garantisi olan, değişime her zaman açık olan ürünler satmaya özen gösteriyoruz. Özellikle çanta grubunda, kaliteli ürünler grubunda marketler ve aylık açılıp kapanan yerlerden farklı olarak bizde ürünler bozulduğunda ya da ürünün herhangi bir eksikliğinde değişiklik yapabiliyoruz ”dedi.

Geçen seneye göre kırtasiye fiyatlarında yüzde 10 düzeyinde bir artış olduğunu belirten Lale, “Fakat bu çoğu ürüne yansımamış durumda. Özellikle de çanta grubunda yansımamış durunda. Çanta fiyatları şuan bizde 9.90 lira ile 75 lira arasında değişecek. Çantalar kalitesine göre değişiyor ama orta kaliteli dediğimiz ürünler de dışarıdaki ürünlere göre çok sağlam ürünlerdir. Şu an satışlar yavaş yavaş başlıyor çünkü okullar daha tam hareketlenmedi ama bizden alışveriş yapan ve bizi bilen müşterilere her zaman kırtasiyecileri tercih etmelerini tavsiye ediyoruz ”diye konuştu.

En fazla satılan ürünlerin ana sınıfı ve birinci sınıf kırtasiye ürünleri olduğunu vurgulayan Lale “Ana sınıfı ve birinci sınıf setlerimizde kaliteli ve zarar vermeyen ürünlere dikkat ederiz. Zaten Kültür Bakanlığı da bunu denetliyor. Anaokulu setlerinde çocuğun kullanabileceği kağıdı, plastiği, kalemi, boyası, suluk, beslenme kabı, beslenme bezi ve çantası bulunuyor. Bunlar genellikle okulların tercih ettiği, daha önce kullanıp tecrübe ettikleri setlerden oluşuyor. Bunlar liste halinde geldiğinde biz set olarak hazırlayıp veriyoruz. Set olarak aldıklarında fiyatlar yaklaşık olarak 60 lira ile 150 lira arasında değişiyor” şeklinde konuştu.

OKUL ÖNCESİ ALIŞVERİŞLERDE EN ÇOK ANAOKULU SETLERİ SATILIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.