Okul Sporları Türkiye Güreş Şampiyonası Batman'da Başladı

Okul Sporları Türkiye Güreş Şampiyonası Batmanda Başladı
Spor Genel Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Okul Sporları Türkiye Güreş Şampiyonası Batman’da başladı.

- Spor Genel Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Okul Sporları Türkiye Güreş Şampiyonası Batman’da başladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Türkiye geneli 40 ilden toplam 500 sporcu ve antrenörün yer aldığı 13-14 yaş kategorileri serbest ve grekoromen Türkiye Birinciliği Şampiyonası'nın 20 Nisan tarihine kadar süreceği belirtildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Eyüphan Erdoğan, gelen tüm sporcuları en iyi bir şekilde ağırlamak için çalıştıklarını belirtti. Erdoğan güzel bir organizasyon olduğunu belirterek, "İnşallah ilimize de spor adına bir katkı olacak. Güreş sporunun burada da daha fazla gelişmesine sebep olacaktır. Batman'ın ismini yerel ve ulusal boyutta tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. 4 gün boyunca misafirimiz olacak olan tüm kafileleri kentin değişik yurt ve mekanlarına yerleştirdik" dedi.

OKUL SPORLARI TÜRKİYE GÜREŞ ŞAMPİYONASI BATMAN'DA BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.