Okullararası Kros Yarışmasına 240 Öğrenci Katıldı

Okullararası Kros Yarışmasına 240 Öğrenci Katıldı
Kırıkhan'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, 240 öğrencinin katılımıyla, okullararası kros yarışması yapıldı.

- Kırıkhan'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, 240 öğrencinin katılımıyla, okullararası kros yarışması yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Yatılı Bölge Okulu Kros Parkuru'nda düzenlenen yarışmaya yarışmaya 240 kız ve erkek öğrenci katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bestami Gündüz, yapılan bu organizasyonun ilçe sporu adına çok sevindirici bir gelişme olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların tüm spor branşlarında yapılması için bütün imkanları seferber edeceğini vurguladı. Gündüz, bu yarışmada emeği geçen başta Atletizm Milli Takım Antrenörü Fatih Boyan'a, Kırıkhan İlçe Milli eğitim Müdürlüğü'ne, Yatılı Bölge Okulu Müdürlüğü'ne, Okul Sporları Koordinatörü Serkan Şen'e, şükran ve minnet duyduğunu ifade etti.

Öte yandan, ilçenin başarılı okul müdürlerinden YBO Müdürü Ali Rıza Yılmaz'ın büyük gayretleriyle Kırıkhan'a kazandırılan kros parkuru atletizm yarışmalarına ev sahipliği yapıyor.

OKULLARARASI KROS YARIŞMASINA 240 ÖĞRENCİ KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.