Okulların Fiziki Sartları İyileştiriliyor

Okulların Fiziki Sartları İyileştiriliyor
Eğitimde başarı çıtasının yükseltilmesi ve desteklenmesi adına yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Şahinbey Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı başlamadan ihtiyaç duyulan okul bahçeler...

Eğitimde başarı çıtasının yükseltilmesi ve desteklenmesi adına yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Şahinbey Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı başlamadan ihtiyaç duyulan okul bahçelerinde kilit taşı ve asfaltlama çalışması yapıyor.

Okul bahçelerinde kilit taşı, asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi yaptığı çalışmalarla öğrencilerin ve öğretmenlerin daha sağlıklı ve düzenli bir ortama kavuşmalarını sağlıyor.

Narlıtepe Mahallesindeki Hayriye Osman Külekçi İlkokulu bahçesinde devam eden çalışmaları inceleyen Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitimin desteklenmesi ve eğitimde başarının sağlanmasının öncelikli hedefleri olduğunu vurgulayarak, “Yaz dönemindeyiz. Okulların başlamasına çok az bir zaman kaldı. Bu yaz dönemi bizde iyi değerlendirip okullarımızın bahçelerinde ihtiyaç duyulan asfalt ve kilit taşı çalışmalarını yapıyoruz. Şu ana kadar 9 okulumuzda çalışmaları tamamladık. Şimdi Narlıtepe’de Hayriye Osman Külekçi Okulu’ndayız. Burada daha önce kot farkı vardı. Merdivenle bahçeye iniliyordu. Burayı doldurarak üzerine kilit taşı çalışması yaptık. Çok geniş bir alanı okul bahçesine kattık. Çocuklarımız burada sporlarını yapabilecekler, rahat dolaşabilecekler. Dolayısıyla bu yaz döneminde okullarımızın fiziki eksikliklerini tamamlayarak 2015-2016 eğitim öğretim yılına okullarımızı hazırlıyoruz. Ben bütün öğrencilerimize bu eğitim yılında şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

OKULLAR ŞAHİNBEY BELEDİYESİ İLE DAHA GÜZEL OLACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.