Okulların Tahliyeleri Tamamlandı

Okulların Tahliyeleri Tamamlandı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Bozüyük Kız Meslek Lisesi) binasınında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliyesi gerçekleştirildi.Mimar Sinan Mesleki...

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Bozüyük Kız Meslek Lisesi) binasınında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliyesi gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Bozüyük Kız Meslek Lisesi) binası, yapılan incelemeler sonrasında depreme dayanıksız ’Oturulamaz’ raporuna istinaden valilik oluru ile Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesine taşındı.

Hafta sonu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okulun tahliyesi öğrenci ve idari personelin sorunsuz bir şekilde yeni okullarında eğitim öğretime başlamaları konusunda çalışmalar tamamlandı. Bozüyük Belediyesinin kamyonları ile destek verdiği taşınma işleminde idareci, öğretmen ve öğrenciler tarafından tahliye işlemleri sonuçlandı. Yapılan değerlendirmenin ardından Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Bozüyük Kız Meslek Lisesi) Bozüyük Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi binasına taşındı. Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ise Bozüyük İMKB Anadolu Lisesinin boş olan 12 derslikli en üst katına taşınarak eğitim öğretime yeni binalarda başlanıldı.

BİLECİK’İN BOZÜYÜK İLÇESİNDE MİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (BOZÜYÜK KIZ MESLEK LİSESİ) BİNASININ DA DEPREME DAYANIKSIZ OLDUĞU GEREKÇESİYLE TAHLİYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.