Okuma İstekli Çocuklar Ünlülerle İftarda Buluştu

Okuma İstekli Çocuklar Ünlülerle İftarda Buluştu
Yirmi yıldır okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen TOÇEV, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal’ın katkıları ile Türkiye’nin birçok ilinden gelen çocuklar ve ailelerini...

Yirmi yıldır okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen TOÇEV, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal’ın katkıları ile Türkiye’nin birçok ilinden gelen çocuklar ve ailelerini iftarda buluşturdu.

Rumelihisarı’ndaki bir mekanda gerçekleşen iftara, ünlü iş adamı Ali Koç, Erkan Petekkaya, Emre Kızılırmak, Sema Öztürk, Fatma Toptaş, Melis Babadağ, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Güzel, Saruhan Hünel, Elif Ece Uzun, Cem Cücenoğlu, Hakan Bilgin ve kariyerini Roma’da sürdüren Salih Uçan’ın hazır bulunduğu iftara TOÇEV’in destek verdiği Adıyaman, Mardin, Ankara ve İstanbul’dan katılan çocuklar ve aileleri katıldı. Çocuklar hayranı oldukları futbolcu ve oyuncularla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOÇEV Başkanı Ebru Uygun yaptığı konuşmada, “Vakıf olarak kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz değer kadar, onların sosyal bireyler olarak yetişmesini de önemsiyoruz. Bu nedenle çocuklarımızın katıldığı bu etkinlik bizim için çok önemli. Özellikle şehir dışından gelen çocuklarımızın, iftar yemeğinin yanı sıra İstanbul’u gezme şansı bulacak olması etkinliğe artı değer katıyor. Başta Sayın Mehmet ve Selda Topal çifti olmak üzere diğer tüm destekçilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Ali Koç da, onları Rahmi Koç Müzesi’ne davet edip “Birlikte gezelim” teklifinde bulundu. Çocuklar bu teklifi büyük bir sevinçle kabul etti. Koç, çocuklara hayata dair tavsiyelerde bulunurken, futbolla ilgili gelen sorular üzerine “futbol iyi bir spor dalıdır, sporda şiddet değil, dostluk olur, hangi takımlı olursanız olun, önce dostluk olduğunu unutmayın” diyerek sporda dostluk ve kardeşliğe dikkat çekti.

İftara Adıyaman’dan katılan ilköğretim öğrencisi minik Esra’ya doğum günü sürprizi yapıldı. Minik Esra’yı kutlayan Ali Koç, “Doğum günün olduğunu önceden bilseydim sana güzel bir hediye alırdım, ancak benim için çok kıymetli olan bu rozeti doğum günü anısına sana vermek istiyorum diyerek Atatürklü Fenerbahçe rozetini Esra’ya taktı. Oyuncu Fatma Toptaş da kolundan çıkardığı bilekliği minik Esra’ya hediye etti.

Minikler İstanbul’u gezecekleri iki günlük programın heyecanıyla geceden ayrıldı.

YİRMİ YILDIR OKUMA İSTEKLİ ÇOCUKLARI EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCA DESTEKLEYEN TOÇEV, FENERBAHÇE’NİN YILDIZ FUTBOLCUSU MEHMET TOPAL’IN KATKILARI İLE TÜRKİYE’NİN BİRÇOK İLİNDEN GELEN ÇOCUKLAR VE AİLELERİNİ İFTARDA BULUŞTURDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.