“Olaylar Olaylar Mevzu Çarşamba"nın Çekimleri Başladı

“Olaylar Olaylar Mevzu Çarşambanın Çekimleri Başladı
Samsun’un Çarşamba ilçesinde, “Olaylar Olaylar, Mevzu Çarşamba” adlı filmin çekimleri başladı.İRON Film Yapımcılık tarafından hazırlanacak filmin çekimleri Kızılot Mahallesi’nde başladı. “Olaylar Olay...

Samsun’un Çarşamba ilçesinde, “Olaylar Olaylar, Mevzu Çarşamba” adlı filmin çekimleri başladı.

İRON Film Yapımcılık tarafından hazırlanacak filmin çekimleri Kızılot Mahallesi’nde başladı. “Olaylar Olaylar, Mevzu Çarşamba” adlı filminde Sadi Celil Cengiz, Fırat Tanış, Yakup Yavru, Ceren Moray, Zeynep Kankonde ve Tuğçe Kurşunoğlu gibi isimler yer alıyor.

Baş rolde ’Haldun’ karakterini Çarşambalı Sadi Celil Cengiz’in oynayacağı filmde, İstanbul’da Televizyon işleriyle uğraşan Haldun’un, yaşadığı olayların ardından mecbur kalması nedeniyle memleketi Çarşamba’ya gelişini ve burada yönetici olarak çalışmaya başladığı bir televizyon kanalında başından geçenler anlatılıyor.

Öte yandan filmin ilçede çekileceğini öğrenen vatandaşlar yardımcı oyuncu olarak oynamak için film şirketine akın ederken, kriterlere uygun birçok vatandaşın rol bulacağı öğrenildi. Filmin hikayesinin çoğunluğunun Çarşamba ilçesinde geçeceği belirtilirken, vizyona girecek filmin komedi ağırlıklı olacağı öğrenildi.

SAMSUN’UN ÇARŞAMBA İLÇESİNDE, “OLAYLAR OLAYLAR, MEVZU ÇARŞAMBA” ADLI FİLMİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.