Olcay Çakır: Her şey bayrağımız için

Olcay Çakır: Her şey bayrağımız için
A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Olcay Çakır, hazırlık sürecinde yaptıkları ağır idmanlar için, "Ülkemiz için, olimpiyatlarda temsil edeceğimiz...

A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Olcay Çakır, hazırlık sürecinde yaptıkları ağır idmanlar için, "Ülkemiz için, olimpiyatlarda temsil edeceğimiz bayrağımız için seve seve yapıyoruz" dedi. Ayrıca Çakır, ilk adımlarının Fransa maçı olduğunu vurguladı.

Brezilya'nın Rio de Jenerio şehrinde 5-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda genç oyuncu Olay Çakır, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Çakır, "Zorlu şartlar altında, çok çalıştık. Olimpiyatlar için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takım olarak en iyi şekilde de hazırlandığımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"Her şey bayrağımız için"

Ağır idmanlardan dolayı şikayet edip etmediklerinin sorulması üzerine milli basketbolcu, şöyle cevap verdi:

"Çok yorulduk. Sabah, akşam her gün böyle çalışıyoruz. Bu bizim için yorucu oluyor. Ama en iyisini yapmak istediğimiz için seve seve yapıyoruz. Ülkemiz için, olimpiyatlarda temsil edeceğimiz bayrağımız için seve seve yapıyoruz."

"İlk adımımız Fransa maçı"

Hedeflerinin ilk olarak Fransa maçı oluğunu kaydeden Çakır, "Çünkü bizim için gruptaki en önemli maçlardan biri. Turnuvaya nasıl başlarsanız öyle gider. Biz de öyle düşünüyoruz. O yüzden ilk adımımız Fransa maçı" diye konuştu.

"Olimpiyatlarda dünyanın en iyi takımlarıyla oynayacağız"

Rakipler hakkında da açıklamalarda bulunan genç oyuncu, "Olimpiyatlarda dünyanın en iyi takımları yer alıyor. Burası Avrupa Şampiyonası değil. Her zaman en iyi takımlarla oynamak zorunda kalıyorsunuz. Karşı grupta ABD, Sırbistan, kendi grubumuzda Avusturalya, Brezilya, Fransa gibi çok zorlu rakiplerle oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.