Ölen Bebeğini 8 Ay Boyunca Çürümeye Terk Etti

Ölen Bebeğini 8 Ay Boyunca Çürümeye Terk Etti
Ankara’da evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ve hayatını kaybeden bebeğini evinde çürümeye terk eden anne tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Etimesgut ilçesi 30 Ağustos Mahallesi 2107 ile 2105 sokak...

Ankara’da evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ve hayatını kaybeden bebeğini evinde çürümeye terk eden anne tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Etimesgut ilçesi 30 Ağustos Mahallesi 2107 ile 2105 sokaklarının birleştiği yerdeki çöp tenekesinde, çürümüş bebek cesedine rastlayan bir vatandaş, polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu, bebeğin 8 ay önce 1 aylıkken hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Elde edilen bilgiler ışığında araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri, bebeğin dünyaya geldiği tarihlerdeki hastane kayıtlarına ulaştı. Ekipler, bine yakın adrese gidip araştırma yaptı. Araştırmalar sonucu, Etimesgut’ta yaşayan 22 yaşındaki Z.Ö.’nün, 3 Nisan 2013’te bir kız bebek dünyaya getirdiğini öğrenen ekipler, genç kadının bölgeden taşındığını öğrendi. Daha sonra şahsın izini süren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Z.Ö.’yü Çankaya ilçesinde çalıştığı gece kulübünde bularak gözaltına aldı.

KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜP ANKARA’YA KAÇMIŞ

Emniyette ifadesi alınan kadın, cinayeti itiraf etti. 15 yaşında Tokat’ta evlendiğini ve 16 yaşında bir çocuk dünyaya getirdiğini anlatan Z.Ö., çocuğunun Tokat’ta yaşayan babasında olduğunu belirtti. Kocasından şiddet gördüğünü iddia eden Z.Ö., 2013 yılında boşandıklarını kaydetti. 2013 yılında Ankara’ya taşındığını anlatan Z.Ö., bir süre çeşitli işlerde çalıştığını fakat belirttiği işlerde tutunamadığını ifade etti. Sonrasında erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmeye başlayarak geçimini sağlamaya çalıştığını belirten kadın, hamile olduğunu geç anladığını bildirdi. Bebek 4 aylık olduktan sonra aldıramadığını söyleyen Z.Ö., 3 Nisan 2013’te hastanede gerçekleşen doğumdan sonra, nüfus kaydını yaptırmadığını beyan etti.

8 AY SONRA GELİP, CESEDİ ÇÖPE ATTI

Bir aylık bebeğini emzirdiği sırada uyuduğunu belirten Z.Ö., uyandığında bebeğin nefes almadığını fark ettiğini, bunun üzerine de bebeği evin boş bir odasındaki koltuğa koyup, üstünü örttüğünü kaydetti. 8 ay boyunca çeşitli otellerde kaldığını, erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmeye devam ettiğini belirten Z.Ö., bu süre zarfında kirasını aksatmadan ödediğini söyledi. Ocak ayında eve gelip eşyalarını ikinci el eşyacıya sattığını ve çürüyen bebeğinin cesedini bir poşete koyarak çöpe attığını ifade itiraf eden kadın, polis ekiplerinin elde ettiği deliller ışığında, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.