Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş Coşkusu

Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş Coşkusu
Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının Liverpool ile oynayacağı karşılaşma öncesi görsel şölene imza attı.UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında siyah-beyazlı ekip, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İngili...

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının Liverpool ile oynayacağı karşılaşma öncesi görsel şölene imza attı.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında siyah-beyazlı ekip, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda İngiliz ekibi Liverpool ile karşılaşıyor. Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma öncesi stadyumun büyük bir bölümünü dolduran Beşiktaş taraftarı, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek veriyor. Siyah-beyazlı takımın ısınmak için sahaya çıktığı sırada coşkularını arttıran Beşiktaşlı taraftarlar, konuk ekip sahaya çıktığında ise ıslıklı protestolarda bulundu.

DEMBA BA’YA İLGİ BÜYÜK

Atkı ve bayraklarla görsel şölen oluşturan 70 binin üzerinde Beşiktaş taraftarı, özellikle Senegalli golcü Demba Ba’ya özel ilgi gösterdi. Tek tek futbolculara tribüne çağıran siyah-beyazlı taraftarlar, büyük sevgi gösterinde bulundular.

LIVERPOOL TARAFTARI İLGİ GÖSTERDİ

Zorlu mücadeleye konuk ekibin taraftarları da ilgi gösterdi. İngiliz taraftarların kendilerine ayrılan misafir tribünü büyük oranda doldurduğu gözlenirken, Beşiktaşlı taraftarların şovları sırasında cep telefonu ile görüntü çekmeleri dikkat çekti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.