Oltasına Köpekbalığı Takıldı

Oltasına Köpekbalığı Takıldı
Marmarisli balıkçı İbrahim Demir’in oltasına, 2,5 metre uzunluğunda 110 kilo ağırlığında camgöz cinsi köpekbalığı takıldı. Şanslı balıkçı, oltayı tekneyle birlikte 50 metre sürükleyen canavarı güçlükl...

Marmarisli balıkçı İbrahim Demir’in oltasına, 2,5 metre uzunluğunda 110 kilo ağırlığında camgöz cinsi köpekbalığı takıldı. Şanslı balıkçı, oltayı tekneyle birlikte 50 metre sürükleyen canavarı güçlükle karaya çıkardı.

Selimiye Mahallesi’nde balıkçılıkla uğraşan İbrahim Demir (40), avlanmak için denize açıldı. Oltasına canlı yem takan balıkçı denize fırlattı. Bir süre sonra oltasına büyük bir balık takılan Demir, misinayı çekmeye başladı. Teknenin de oltayla birlikte sürüklenmesi üzerine oğlundan yardım isteyen Demir, yarım saat sonunda güçlükle yukarı çektiği balığın Camgöz olduğunu görünce şok oldu.

Balığı teknenin vincine bağlayıp asan İbrahim Demir, bir süre sergiledikten sonra paragedi yemi yapmak için parçaladı.

İlk defa oltayla bu kadar büyük bir köpekbalığı yakaladığını söyleyen Demir, “Oğlumla balığa çıkmıştık. Oltayı denize atmamla birlikte misina hızla gerildi. Tekneyi 50 metre kadar sürükleyen güçlü deniz canlısını kılıç ya da akya balığı sandık ama çektiğimizde karşımızda koca dişleriyle bize bakan bir camgöz görünce önce biraz korktuk daha sonra cesaretimizi toplayıp balığı tekneye almayı başardık” dedi.

MARMARİS'TE BALIKÇI İBRAHİM DEMİR'İN OLTASINA, 2,5 METRE UZUNLUĞUNDA 110 KİLO AĞIRLIĞINDA CAMGÖZ CİNSİ KÖPEKBALIĞI TAKILDI. KÖPEKBALIĞI, TEKNEYE GÜÇLÜKLE ALINABİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.