Oltu Karabekir İlkokulu Duvarlarını Çizgi Film Karakterleriyle Süslediler

Oltu Karabekir İlkokulu Duvarlarını Çizgi Film Karakterleriyle Süslediler
Oltu Karabekir İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bayram Arpa ve yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilerek okulun bahçe duvarlarını çizgi film karakteriyle süslediler.

- Oltu Karabekir İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bayram Arpa ve yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilerek okulun bahçe duvarlarını çizgi film karakteriyle süslediler.

Duvarların boyasını İstanbul Oltulular Derneği tarafından karşılanırken yapımını öğrenci velisi ressam Yaşar Aksan gönüllü olarak yaptı. Öğrenciler duvardaki çizgi film karakterlerini çok beğendiklerini ve kendilerini özgür hissettiklerini söylediler. Okul Müdürü Ergun Tanrıver, “Öğrencilerimize misyonumuz olarak belirlediğimiz eğlenirken öğrenmek öğrenirken eğlenmek misyon edindik. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. En son yaptığımız çalışmamız okul duvarını çizgi film karakterleriyle boyamak oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Bayram Arpa’da, “Göreve geldiğimizde okul duvarlarını farklı boyamayı kararlaştırdık. Okul müdürüne ilettik oda kabul etti. İstanbul Oltulular Derneği boyasını karşıladı. Duvarlarımızı boyadık, çok güzel görüntü oluştu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

OLTU KARABEKİR İLKOKULU DUVARLARINI ÇİZGİ FİLM KARAKTERLERİYLE SÜSLEDİLER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.