Olumlu Yaşar'dan Olumlu İşlere Devam

Olumlu Yaşardan Olumlu İşlere Devam
MUĞLA(İHA)Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde “Olumlu Yaşar” lakabıyla tanınan İlçe Müftülüğü personeli Yaşar Yiğit, kimsesiz ve yardıma muhtaç insanlara ışık olmaya devam ediyor.

- MUĞLA(İHA)Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde “Olumlu Yaşar” lakabıyla tanınan İlçe Müftülüğü personeli Yaşar Yiğit, kimsesiz ve yardıma muhtaç insanlara ışık olmaya devam ediyor.

Olumlu Yaşar, son olarak Afrika’da restoran işleten bir hayırseverin sponsorluğunda ,15 yıldır cami avlusunda yaşayan 60 yaşındaki kimsesiz Erol Dirik’in çok az gören gözlerini ameliyat ettirerek ışığa kavuşturdu.

Kimsesiz ve yardıma muhtaç Erol Dirik, kalacak yeri olmadığından 15 yıldır Marmaris Yeni Camii’nin avlusunda bir şezlong üzerinde yatıp kalkıyor. Dirik, kaymakamlık ve çevre esnafının yardımlarıyla hayatını sürdürüyor. Gözlerinde katarak oluştuğu için ileri derecede görme bozukluğu yaşayan kimsesiz adamın, görmediğini öğrenen Yaşar Yiğit, hemen harekete geçerek sponsor hayırsever aramaya başladı. Yiğit’in imdadına Afrika’da ticaret yapan iş adamı Mehmet Yılmaz yetişti. Yılmaz ameliyat için gerekli 4 bin lira parayı hastaneye yatırdı. Erol Dirik, ameliyat parasının bulunmasının ardından Özel Marmaris Hastanesi’nde ameliyata alındı. İlk önce sol gözü ameliyat edilen Dirik, ışığa kavuşmanın sevincini yaşadı. Dirik’in 15 gün sonrada diğer gözünün ameliyat edileceği öğrenildi. Yaşar Yiğit, yaptığı açıklamada, Marmaris’te hayırseverlerin sponsorluğunda muhtaç insanlara yardım etmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Ameliyat sonrası sol gözünün tamamen görmeye başladığını belirten Erol Dirik, Marmaris’te Olumlu Yaşar gibi hayırsever olduğu için kendisini çok şanslı gördüğünü ifade etti.

Öte yandan Olumlu Yaşar, 15 gün öncede tek gözlü odada tek başına yaşayan engelli Feremez Orhan’ın görmeyen iki gözünü ameliyat ettirerek ışığa kavuşturmuştu.

OLUMLU YAŞAR'DAN OLUMLU İŞLERE DEVAM

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.