Omü’de ’Akademik Gelişim’ Kursu

Omü’de ’Akademik Gelişim’ Kursu
Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) ve Samsun Tabip Odası işbirliğiyle düzenlenen "Akademik Gelişim Kursu-6" başladı.OMÜ Tıp Fakültesi Mavi Salon’da başlayan kursa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıld...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) ve Samsun Tabip Odası işbirliğiyle düzenlenen "Akademik Gelişim Kursu-6" başladı.

OMÜ Tıp Fakültesi Mavi Salon’da başlayan kursa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Kursun açılış konuşmasını OMÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Balcı ve Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan Yaptı.

Akademik Gelişim Kursu-6 ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, “Özellikle sağlık alanında araştırma yapacak genç araştırmacı adaylarımızın araştırma yaparken dikkat etmesi gereken hususları, bilimsel çalışmalarda sıkça yapılan yanlışları ve bunların düzeltilmesi için böyle bir çalışma yapıldı. Bilimsel çalışmayı yapmak oldukça meşakkatli bir iş. Bizim amacımız özellikle genç bilim adamlarımıza bu noktada destek olabilmek. Katılım oldukça yoğun. Bu da bize ayrıca genç araştırmacılarımızın yaptıkları işe ne kadar önem verdiğini gösteriyor” dedi.

28-29 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek Akademik Gelişim Kursu-6 sonunda kursiyerlere sertifika verilecek.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (OMÜ)’DE AKADEMİK GELİŞİM KURSU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.