Önce 21 bin sonra 43 bin TL’yi elleriyle dolandırıcıya verdi

Önce 21 bin sonra 43 bin TL’yi elleriyle dolandırıcıya verdi
Eskişehir'de, bir kişi, kendisini telefonda komiser olarak tanıtan dolandırıcıyla önce 21 bin TL kaptırdı, ardından dolandırıcının "paranın tamamını...

Eskişehir'de, bir kişi, kendisini telefonda komiser olarak tanıtan dolandırıcıyla önce 21 bin TL kaptırdı, ardından dolandırıcının "paranın tamamını çek" talimatı üzerine 43 bin TL daha çekerek teslim etti.

Deliklitaş mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu caddesinde yaşayan S.G.'yi cep telefonundan arayan dolandırıcı, kendisini Komiser K. S. olarak tanıttı. Kendisini yönlendirmesi ile Eskişehir Yunus Emre Caddesi banka şubesine giderek kızı ile ortak hesabından 21 bin TL çeken S.G., kapısına gelen ve kendisinin sivil polis olduğunu söyleyen şahsa parayı teslim etti. Daha sonra aynı numaradan arayan dolandırıcı, "neden paranın tamamını çekmedin, kalan parayı da çekip teslim et" demesi üzerine tekrar aynı bankaya giden anne, aynı hesaptan 43 bin TL daha çekip yine önceki parayı teslim ettiği şahsa evinin önünde verdi. Bir süre sonra durumu bildirdiği kızının uyarısı üzerine 64 bin lira dolandırıldığını anlayan anne, polise başvurup davacı ve şikayetçi oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.