Önce Arabanın Anahtarını Sonra Da Aracı Çaldılar

Önce Arabanın Anahtarını Sonra Da Aracı Çaldılar
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, bir eve giren hırsızlar önce arabanın yedek anahtarını çaldılar olaydan bir hafta sonra geri gelen hırsızlar daha sonra aracı götürdü.

- Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, bir eve giren hırsızlar önce arabanın yedek anahtarını çaldılar olaydan bir hafta sonra geri gelen hırsızlar daha sonra aracı götürdü.

Darıca ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Güvenlik kamerasına saniye saniye görüntülenen hırsızlık olayında bir aracı çalan kişiler kayıplara karıştı. İlk olay 18 Ekim tarihinde yaşandı. Yaz aylarını geçirmek üzere memleketine giden 59 yaşındaki Osman Yeşiltaş’a telefon geldi. Evde kalan çocukları akşam yemeği için dışarı çıktıkları sırada ev kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından soyuldu. Bir miktar para, banka ve kredi kartlarının yanı sıra Osman Yeşiltaş’a ait aracın yedek anahtarını çalan kişiler kayıplara karıştı. Olayın şokuyla Darıca’ya gelen Osman Yeşiltaş hemen eve güvenlik kamerası ve alarm sistemi kurdurdu. Evin çevresinde güvenlik önlemi alınmasına rağmen bir hafta sonra geri gelen hırsızlar bu kez de aracı çaldı. Güvelik kamerasına saniye saniye yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.