Önce Öldürdüler, Sonra Evini Yaktılar

Önce Öldürdüler, Sonra Evini Yaktılar
İzmir’in Bornova ilçesinde, bir inşaat mühendisi evinde ölü olarak bulundu. Cinayeti işleyen zanlı ya da zanlılar arkalarında delil bırakmamak için evdeki eşyaları ateşe vererek kayıplara karıştı.Edin...

İzmir’in Bornova ilçesinde, bir inşaat mühendisi evinde ölü olarak bulundu. Cinayeti işleyen zanlı ya da zanlılar arkalarında delil bırakmamak için evdeki eşyaları ateşe vererek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli inşaat mühendisi Tarık Türkmen (38) mesaiye gelmeyince iş arkadaşları Türkmen’in Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ablası Nuray Türkmen’e telefonla ulaştı. Bunun üzerine Nuray Türkmen, Yelki’de anne ve babası ile yaşayan Tarık Türkmen’i aradı. Burada olmadığını öğrenen Nuray Türkmen, saat 18.00 sıralarında Tarık Türkmen’in Evka 3 semtindeki evine gitti.

Eve gelince kapıyı açamayan Nuray Türkmen, durumu polise bildirdi. Eve gelen polis ekipleri kapıyı savcılıktan aldığı izin doğrultusunda çilingir yardımıyla açtı.

DELİL BIRAKMAMAK İÇİN EVİ YAKMIŞLAR

İçeriye giren polis ekipleri, inşaat mühendisi Tarık Türkmen’in kanlar içerisindeki cansız bedenini buldu. Polis komşularından aldığı ifade doğrultusunda, olayın geçtiğimiz cumartesi gece gerçekleştiği bulgusuna ulaştı. Sırtında 4, göğsünde 1 bıçak darbesi olan Türkmen’i öldüren zanlı ya da zanlıların evden çıkmadan önce arkada delil bırakmamak için evi ateşe verdi.

Cinayet Büro dedektifleri çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.