Önce Spor, Sonra Park Temizliği

Önce Spor, Sonra Park Temizliği
Muratpaşa Belediyesi’nin sabah sporu çalışmalarına Bayındır Park’ta katılan kadınlar, önce spor yaptı, sonra da parkı temizlediler.Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 5...

Muratpaşa Belediyesi’nin sabah sporu çalışmalarına Bayındır Park’ta katılan kadınlar, önce spor yaptı, sonra da parkı temizlediler.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle ortaklaşa düzenlediği “Temiz Çevrem” kampanyası kapsamında Nar Taneleri spor gurubu önce müzik eşliğinde sabah sporu, ardından parkta temizlik yaptı.

Nar Taneleri grubu sabah sporunun ardından ellerine naylon eldiven takarak, 29 dönüm büyüklüğündeki Bayındır Parka atılmış çöpleri topladı. Dünya Çevre günü nedeniyle “Temiz Çevrem” kampanyası kapsamında düzenlenen etkinliğe Nar Taneleri spor gurubunun yanı sıra, Bayındır ve Soğuksu Mahallesi sakinleri ile Muratpaşa Belediyesi Çevre Gönüllüleri ekipleri

MURATPAŞA BELEDİYESİ’NİN SABAH SPORU ÇALIŞMALARINA BAYINDIR PARK’TA KATILAN BAYANLAR, ÖNCE SPOR ARDINDAN DA PARKI TEMİZLEDİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.