Önce vurdu, sonra hastaneye götürdü

Önce vurdu, sonra hastaneye götürdü
Konya'da tartıştığı kız arkadaşının ağabeyini tabancayla vuran kişi, ağır yaraladığı kişiyi otomobiliyle hastaneye götürdü.

Konya'da tartıştığı kız arkadaşının ağabeyini tabancayla vuran kişi, ağır yaraladığı kişiyi otomobiliyle hastaneye götürdü.

Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Antalya Çevreyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Sinan A. (22), kız arkadaşı A.Y. ve ağabeyi Ali Kemal Y. (23) ile birlikte akşam saatlerinde buluştu. Sinan A. gecenin ilerleyen saatlerinde sevgilisi A.Y.'yi evine bıraktı. Ardından arkadaşı ve sevgilisinin ağabeyi Ali Kemal Y. ile alkol aldıktan sonra ikili arasında A.Y. nedeniyle otomobilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen Sinan A., belinden çıkardığı tabancayla Ali Kemal Y.'ye ateş etti. Karın boşluğundan vurulan Ali Kemal Y.'yi kanlar içinde gören Sinan A., arkadaşını otomobiliyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Tedavi altına alınan Ali Kemal Y.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Sevgilisinin ağabeyini vurarak ağır yaralayan Sinan A. ise suç aleti tabanca ile birlikte hastanede polis tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Sinan A.'nın polisteki ilk ifadesinde, "A.Y.'yi istedim, ailesi vermedi. Akşam buluştuğumuzda biraz alkol aldık. Aramızda A.Y. yüzünden tartışma çıktı. Sonra bu olay oldu" dediği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.