Önder Özen: "Oyuncularım Gururlu Olduklarını Gösterdi"

Önder Özen: Oyuncularım Gururlu Olduklarını Gösterdi
Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, Bursaspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bursaspor ile oynanan ilk maçta 5 gol yiyen oyuncularım gururlu olduklarını gösterdiler. Ligde kendimizi hala...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, Bursaspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bursaspor ile oynanan ilk maçta 5 gol yiyen oyuncularım gururlu olduklarını gösterdiler. Ligde kendimizi hala güvenli bölgede hissetmiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Bursaspor ile karşılaşan lacivert-beyazlılar, sahadan 5-3 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, “Bu sezon 5 defa 5 ve 5 golün üzerinde yemiş olan takımın çalışanlarıyız. Bursaspor ile ilk maçta da 5 gol yemiştik. Oyuncularımın doğal olarak buna reaksiyonları oldu. Gururlu oyuncular olduklarını gösterdiler. Hafta içinde çalıştığımız şeyle örtüşmeyen bir skor oldu. Yüksek skora çıkabildiğimiz kadar çıkalım, yediğimiz gol sayısı az olsun istiyorduk. Bardağın boş tarafında bu var ama dolu tarafında 8-9 net gol fırsatı yakaladık. İlhan, Sancak, Tunay ve Veysel’e ayrı parantez açmak gerekiyor. Eren’in dönüşü bizim için çok önemliydi. Çok da güzel bir gol atarak dönmesi bizi mutlu etti. Diğer bütün oyuncuların performansından dolayı tebrik ettim. Gururlu oyuncularım bugün gururlu insan olduklarını gösterdiler” dedi.

“KENDİMİZİ GÜVENLİ BÖLGEDE HİSSETMİYORUZ”

Ligde kendilerini güvenli bölgede hissetmediklerini ifade eden Özen, “Kötü bir şey olmadan kapatabiliyoruz noktasına gelince önümüzdeki sezonu değerlendireceğiz. Geldiğimizden bu yana çok değişiklik yapılmadı. Oyuncularımın soyunma odasında kendi aralarında ’Planladığımız her şeyi gol yiyene kadar yapmayalım, devamını da yapalım’ dediklerini duydum. Oyuncularımın davaya sahip çıkması sahadaki tavırları kadar önemliydi. Savunma sabır gerektiren bir iş. Öne çok keyifli koşarsınız ama geri koşmak acı verir. Futbolda acı çekmeden iyi sonuçlar alamazsınız. Oyuncuyu sabırlı oynamaya, geri koşmaya ikna etmek kolay değil. Her oyuncu öne koşarken keyif alır. Özveri istemek zor. Takım savunmacı bir takım değil ama ligin hala en çok gol yiyen takımıyız. Buna dokunmak gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.