Onikişubat bilgi ve kültür evleriyle donatılıyor

Onikişubat bilgi ve kültür evleriyle donatılıyor
Onikişubat Belediyesi tarafından Yeniyapan, Orhangazi ve Kürtül Mahallelerine kazandırılan Bilgi ve Kültür Evleri, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Onikişubat Belediyesi tarafından Yeniyapan, Orhangazi ve Kürtül Mahallelerine kazandırılan Bilgi ve Kültür Evleri, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Onikişubat Belediyesi, ilçenin her köşesini Bilgi ve Kültür Evleriyle donatmaya devam ediyor. Yapımı tamamlanan Yeniyapan, Orhangazi ve Kürtül Bilgi ve Kültür Evleri, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in katıldığı törenlerle hizmete açıldı.

Açılış öncesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Mahçiçek, mahalle sakinleriyle sohbet edip, taleplerini dinledi. 4 Nisan 2014 tarihinde tüzel kişiliğini kazanan Onikişubat Belediyesi’nin, vatandaşından aldığı güçle hizmetlerini aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Başkan Mahçiçek, “Sizlerin duaları ve desteğiyle görülmemiş hizmetleri hayata geçiriyoruz” dedi.

9-059.jpg

Kahramanmaraşlılara hizmet etmenin kendisi için bir şeref olduğunu vurgulayan Mahçiçek, “Mağralı mahallesinden çıkan bir kardeşiniz olarak Cenab-ı Hak bu hizmetleri yapmayı bize nasip etti. Sizlere hizmetkar olma fırsatı verdiği için Allah’a ne kadar şükretsem azdır” diye konuştu.

Mahçiçek, şöyle devam etti:

“2014 yılı 4 Nisanında mazbatamızı aldık. Yani resmen kurulmuş olduk. Ama biz zaten seçimler münasebetiyle geldiğimizde, ne yapmamız gerektiğini belirlemiştik. Buralara öncelik verdik, hizmet getirmeye gayret ettik. 2 sene zarfında Çağırgan’dan tutun Kurucuova’ya kadar 5,5 milyon metrekare kilit parke yol yaptık. Hemen her köyümüzdeki okullarımıza çocuk oyun takımları getirdik. Yeni okula başlayan çocuklarımızın tümüne okul çantaları dağıttık. Bazen ben de şaşırıyorum, ‘bu kadar hizmeti nasıl üretmişiz’ diye. Çünkü 2 senede devletten aldığımız para 120 milyon TL, bizim harcadığımız 330 milyon TL. Bunlar mübalağa değil bakın. Ama anlıyoruz ki, sizlerin dualarıyla paramız bereketleniyor ve bu hizmetler geliyor.”

15-008.jpg

“ÜLKEMİZİN BÜYÜMESİ DEVAM EDECEK”

Türkiye’nin 15 yıldır AK Parti hükümetleri ile yönetildiğini anımsatan Mahçiçek, bu süreçte ülkenin yükselişini önlemek için sahnelenen her türlü oyunun yüce Allah ve millet tarafından bozulduğunu kaydetti. Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Cumhurbaşkanımız için ‘muhtar bile olamaz’ diyorlardı. Abdullah Beyi Cumhurbaşkanı seçtirmemek için 367 şartı getirmişlerdi. 17-25 Aralık’ta yargı eliyle hükümeti düşürmeye çalıştılar. 15 Temmuz da bu millete hizmetten başka bir düşüncesi olmayan o uzun adamı öldürmek istediler, ihtilal yapmaya kalktılar? Ama bir şeyi unutuyorlar, Allah’ın hesabı başka. Bu milletin iradesi başka. Bunları hesap edemeyince o kul hesapları hep şaştı Allaha şükür. Gördünüz 246 kardeşimizi şehit ettiler. Sizlerin paralarıyla alınan silahları millete doğrulttular. Demek ki dikkatli olacağız. Bu ülke büyüdükçe, güçlendikçe, bu uzun adamın yönetiminde bu ülkenin insanları daha ileriye koştukça bunu çekemeyenler var. Bu ülkenin büyümesini zenginleşmesini istemeyenler var. Ama o hesapları cenabı hak her defasında bozdu. Ne yapsanız boş. Bu milletin iradesi ne gösterirse o olacak ve bu çalışmalar devam edecek. Çünkü, bu millet her şeye layık. Yakın bir zamanda yine sandık önümüze gelecek. Anayasa değişikliği için, sandık önümüze gelecek. Yine o sandıkları temiz oylarımızla dolduracağız. Bu milletin yükselişini önleyemeyecek bir yönetim tarzı getireceğiz inşallah. Bütün bu güzellikler olacak. Ama en önemli yapacağımız iş çocuklarımızı okutmak. Kız-erkek demeyeceğiz. Okutacağız ve onlarda gelecekte bu ülkeyi, bu memleketi yönetecekler. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt ve Havva Ece Saygaz ile Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı törenlerde, bilgi ve kültür evleri hizmete sunuldu. 

10-057.jpg5-182.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.