Onikişubat’ın İkramları, Kandil Gecesini Tatlandırdı

Onikişubat’ın İkramları, Kandil Gecesini Tatlandırdı
Kahramanmaraş merkez ilçe Onikişubat Belediyesi, Regaip Kandilinde vatandaşlarıyla buluşarak ikramlarda bulundu.

Kahramanmaraş merkez ilçe Onikişubat Belediyesi, Regaip Kandilinde vatandaşlarıyla buluşarak ikramlarda bulundu.

Mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili, Kahramanmaraş’ta da sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içerisinde idrak edildi. Duaların edildiği, gönüllerin Peygamber sevgisiyle dolduğu kandil gecesinde, Onikişubat Belediyesi de vatandaşlarıyla buluştu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen “Camimiz bir gecemiz bir” projesi kapsamında, Regaip Kandilinde Mehmet Ciğer Camisi’nde vatandaşlarımıza gül lokumu, çörek ve gülsuyu ikramlarında bulunuldu. 

Belediye Başkanvekili Dr. Ali Ünsal, Onikişubat Belediyesi olarak sosyal yönlü projelere büyük önem verdiklerini belirterek, “Biz Onikişubat Belediyesi olarak hemen her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmaya, sosyal aktiviteler yapmaya gayret ediyoruz. Bugün de mübarek Regaip Kandili, biz de bu güzel gecede onların gecesini biraz olsun tatlandırmak, gönüllerimizin bir olduğunu hissettirmek istedik. Çok güzel görüntüler ortaya çıktı. İnşallah bizler bu çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bir kez daha tüm ilçe sakinlerimizin, Kahramanmaraşlıların ve İslam Aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyoruz” dedi. 

2-257.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.