Onikişubat’ta Doğmak Farklıdır

Onikişubat’ta Doğmak Farklıdır
Onikişubat Belediye Başkanlığı, ilçe sınırları içerisinde dünyaya gelen bebekleri hediyelerle karşılıyor.

Onikişubat Belediye Başkanlığı, ilçe sınırları içerisinde dünyaya gelen bebekleri hediyelerle karşılıyor.

Onikişubat Belediye Başkanlığı sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Uygulamalarıyla vatandaştan alkış alan Onikişubat Belediyesi, hayata geçirdiği “Hoş geldin bebek” projesiyle de ilçede dünyada gelen çocukları hediyelerle karşılıyor.

Yeni doğan bir bebeğin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan hediye çantalarında, battaniye, puset, biberon ve emzik gibi hediyeler bulunuyor. Kız ve erkek çocuklar için ayrı ayrı hazırlanan hediye çantaları, anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan ebeveynlere doğumdan hemen sonra teslim ediliyor.

erkek.jpg

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, hayatın her alanında toplumla iç içe bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Biz hayata geçirdiğimiz her projemizle, uygulamaya koyduğumuz her çalışmamızla insanımızın yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. İşte bu da bunlardan bir tanesi. İlçemizde dünyaya gelen her çocuğu hediyelerle karşılıyoruz. Arkadaşlarımız yeni doğan bir çocuğun tüm ihtiyaçlarını düşünerek, bu hediye çantalarımızı hazırlıyorlar ve doğumdan hemen sonra anne ve babalara teslim ediyorlar. Ben tüm çocuklarımıza Allah’tan uzun ömür, sağlık, mutluluk ve afiyet diliyorum.”

dsc_3871.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.