Onur Kıvrak: “26 Yaşındayım Futbolu Bırakma Noktasına Geldim”

Onur Kıvrak: “26 Yaşındayım Futbolu Bırakma Noktasına Geldim”
Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak, 26 yaşında olduğunu ve futbolu bırakma noktasına geldiğini açıkladı.

- Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak, 26 yaşında olduğunu ve futbolu bırakma noktasına geldiğini açıkladı.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak 1-1 biten İstanbul Başakşehir mücadelesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Her zaman en son hakemlere suç bulduğunu belirten kaptan Kıvrak, “Demeçlerimde de bunu her zaman belirttim. Anlayamıyorum, katlediyorlar. Öyle bir şey ki bu unutulmasın ve bakılsın. Yediğimiz golden önce kesin bir faul var. Ama devam ettiriliyor. Maç esnasında hakemlere bir şeyler söylüyorsun hakemler tahrik edici hareketler yapıyorlar. Biz burada neyin mücadelesini veriyoruz ki” dedi.

“TRABZONSPOR HARİTADAN MI ÇIKARILDI? BEN BİLMİYORUM”

"Trabzonspor Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır" diyen, Kıvrak, “Avrupa'da ülkemizi destekliyoruz. Puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde takımlarımız şampiyonlar ligi eleme tehlikesi ile karşılaşmıyor. Ülkemizde maalesef bu haritadan Trabzonspor çıkarıldı mı? Ben mi bilmiyorum. Ülkemizin bir takımıyız. Maalesef o kadar güvensiz bir ortam var ki neyin mücadelesini vereceğiz bilmiyorum. 26 yaşındayım, futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. Yıllardır hep aynı şey. Vallahi billahi sıkıldım. Gerçekten sıkıldım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.