Optimum Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

Optimum Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu
Adana Optimum Outlet tarafından Kazancılar Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde Optimum yönetimi ve mağaza çalışanları bir araya geldi.Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde Adana Optimu...

Adana Optimum Outlet tarafından Kazancılar Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde Optimum yönetimi ve mağaza çalışanları bir araya geldi.

Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi yönetimi, çalışanları ve mağaza çalışanları bir araya geldi. Kazancılar Restoran’da, Seyhan Nehri ve Merkez Camii’nin doyumsuz manzarası eşliğinde gerçekleşen iftar yemeği, tüm Optimum ailesini bir araya getirdi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan konuklara teşekkür eden Adana Optimum yetkilileri, “Alışveriş merkezlerimizdeki mağaza sahiplerini kiracılarımız değil, iş ortaklarımız olarak görüyoruz. Ramazan’ın manevi değerlerini hep birlikte yaşamak istedik. Katıldıkları için çok teşekkür ederiz” dediler.

ADANA OPTİMUM OUTLET TARAFINDAN KAZANCILAR RESTORAN'DA DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE OPTİMUM YÖNETİMİ VE MAĞAZA ÇALIŞANLARI BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.