Optimum Ve Ptt “Anneye Mektup” Kampanyasıyla Nostalji Yaptı

Optimum Ve Ptt “Anneye Mektup” Kampanyasıyla Nostalji Yaptı
Adana Optimum ziyaretçileri, Anneler Günü’ne özel olarak PTT işbirliği ile düzenlenen “Anneye Mektup” kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.Gelişen teknolojinin unutturduğu mektup yazma geleneği, Adana Opt...

Adana Optimum ziyaretçileri, Anneler Günü’ne özel olarak PTT işbirliği ile düzenlenen “Anneye Mektup” kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

Gelişen teknolojinin unutturduğu mektup yazma geleneği, Adana Optimum ve PTT işbirliğiyle ‘Anneler Günü’ne özel olarak yeniden hayat buldu. Bu yıl Anneler Günü’ne özel düzenlenen kampanya kapsamında, çok sayıda kişi annelerine duyduğu sevgiyi mektup yazarak ifade etti.

Mektup yazma ve postalama geleneğini yeniden hayata geçirmek ve annelere duyulan sevgiyi nostaljik bir yolla ifade etmek amacıyla, teknolojik rekabet ortamında kendini yenileyerek çağdaş hizmetler üreten ve 1840 yılında kurulan, PTT işbirliği ile düzenlenen kampanyaya Optimum ziyaretçileri büyük ilgi gösterdi.

Kampanyaya katılanlar, karşılıksız sevginin ve fedakarlığın sembolü annelerine duydukları eşsiz sevgilerini ifade etmek adeta birbiriyle yarıştı. Optimum sponsorluğundaki kampanyada, PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel baskılı mektup kağıdı ve zarfı tüm vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılırken, annelerine mektup yazanlar posta gönderim bedeli de ödemediler.

ADANA OPTİMUM ZİYARETÇİLERİ, ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL OLARAK PTT İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN “ANNEYE MEKTUP” KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.