Ordu’da Bahar Güneşi

Ordu’da Bahar Güneşi
Ordu’da kar ve soğuk havanın ardından güneş yüzünü gösterdi.Termometrelerin 17 dereceyi gösterdiği Ordu’da vatandaşlar park ve bahçelere akın etti. Bir haftadır yüksek kesimlerde kar, sahil kesimlerin...

Ordu’da kar ve soğuk havanın ardından güneş yüzünü gösterdi.

Termometrelerin 17 dereceyi gösterdiği Ordu’da vatandaşlar park ve bahçelere akın etti. Bir haftadır yüksek kesimlerde kar, sahil kesimlerinde ise yağmur yağışının etkili olduğu Ordu’da bugün güneş yüzünü gösterdi. Termometrelerin 17 dereceyi göstermesiyle vatandaşlar park ve bahçelere akın etti. Park ve bahçeleri dolduran vatandaşlar, birbirleriyle sohbet edip yürüyüş yaptı. Çocuklarıyla birlikte parklara gelen aileler güneşli havanın tadını çıkardı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre sıcak havaların Ordu’da Pazar gününe kadar etkili olacağı, Pazartesi gününden itibaren ise yağışların tekrar başlayacağı bildirildi.

ORDU'DA BİR HAFTADIR ETKİLİ OLAN KAR VE SOĞUK HAVANIN ARDINDAN GÜNEŞ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ. TERMOMETRELERİN 17 DERECEYİ GÖSTERDİĞİ ORDU'DA VATANDAŞLAR PARK VE BAHÇELERE AKIN ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.