Ordulu Genç Girişimciler Fatsa’da Buluştu

Ordulu Genç Girişimciler Fatsa’da Buluştu
Türkiye Odalar Borsalar Birliği(TOBB) Ordu Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldiler.Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Şahin amaçlarının genç giri...

Türkiye Odalar Borsalar Birliği(TOBB) Ordu Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldiler.

Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Şahin amaçlarının genç girişimcilerin artırılması noktasında politikalar geliştirmek olduğunu belirtti. Başkan Fatih Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada , “Kurulunun girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur. Ordu’daki kurul üye sayımız 17, üye sayımız ise 100 kişidir. İş dünyası ve iş adamlarını topluma daha yakından tanıtmayı hedefliyoruz. Özellikle gençleri girişimciliğe özendirmek ve ülkemizin ihtiyacı olan sürdürülebilir ekonomik büyüme sürecinde iş kurma kabiliyetine sahip girişimcileri ortaya çıkaracağız. İş hayatına getirdiği yenilikler ile geniş vizyona sahip üyelerimizle profesyonel bir oluşumun içinde bulunmak ve onlarla yapılacak olan istişareler ile gelişim gösteren bir yapıyı oluşturarak Ordu iline ve ülkemize hizmet etmeyi hedef aldık” dedi.

TÜRKİYE ODALAR BORSALAR BİRLİĞİ(TOBB) ORDU GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ FATSA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA BİR ARAYA GELDİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.