Ordulu Kadınlar Hünerlerini Sergiledi

Ordulu Kadınlar Hünerlerini Sergiledi
Ordu Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu ’Evde Çocuk Bakım Kursu’na katılan kadınlar yaptıkları ürünleri sergiledi.Ordu Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve toplam da 402 saat süren Evde Çoc...

Ordu Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlemiş olduğu ’Evde Çocuk Bakım Kursu’na katılan kadınlar yaptıkları ürünleri sergiledi.

Ordu Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve toplam da 402 saat süren Evde Çocuk Bakım Kursu’na katılan 40 kadın yaptıkları ürünleri sergileyerek sertifikalarını aldılar. Sergide, kursa katılan kadınlar koro eşliğinde şarkı söyledi ve ardından yaptıkları ürünleri sergiledi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen serginin açılışını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Özkan ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Çakır gerçekleştirdi.

Açılışta konuşma yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Çakır, sosyal içerikli kurslara katılan kadınlara teşekkür etti. Çocukların sağlığı ve gelişimi konularında eğitimlerin verildiği kursların çocuk gelişimine katkı sağladığını ifade eden Çakır, kursa katılan ve eğitimleri sürdüren öğretmenlere başarılar diledi.

Kursa katılım gösteren kadınlarda çok yararlı şeyler öğrendiklerini ve kurs süresi boyunca çok eğlendiklerini söylediler. Kursa farklı amaçlarla başladıklarını dile getiren kadınlar, herkesin anne-baba olsun veya olmasın bu tür kurslara katılarak bilgili ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için ellerinden gelini yapmaları gerektiğini ifade ettiler.

Düzenlenen sergi ’Evde Çocuk Gelişimi Kursu’na katılarak başarılı olan kadınlara sertifika verilmesinin ardından sona erdi.

ORDU HALK EĞİTİM MERKEZİNİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU 'EVDE ÇOCUK BAKIM KURSUNA' KATILAN KADINLAR YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ SERGİLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.