Orduspor Çalışmalarını Arttırdı

Orduspor Çalışmalarını Arttırdı
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor 1 günlük izinin ardından Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

- PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor 1 günlük izinin ardından Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

Deplasmanda oynadığı Şanlıurfaspor maçının ardından 1 gün izin yapan Orduspor, gerçekleştirdiği akşam antrenmanı ile Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı. Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde Orduspor Teknik Sorumluları Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulanan Michel Landel ve Emre Aygün katılmadı. Sakatlığı sona eren Martin Mutumba takımla birlikte çalışmalara başladı. Düz koşu ile başlayan antrenman kondisyon ağırlıklı gerçekleşti. Yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

DİLAVER: "15-20 GÜN BİZE MÜSAADE EDİN"

Geçtiğimiz hafta Orduspor'da teknik sorumluluğa getirilen Muhammet Dilaver, Orduspor takımının iyi bir takım olduğunu belirterek, taraftardan süre istedi. Sezon başında yaşanan olayların unutulması gerektiğini ifade eden Dilaver, "Biz Orduspor camiası olarak her zaman büyük defler koyduk. Ekibime güveniyorum çünkü malzeme iyi. Kimse şu anki puan durumuna bakıp aldanmasın çünkü Orduspor'un yeri burası değil. Sezon başında yaşanan olayları unutup yepyeni bir sayfa açacağımıza inanıyorum. Sizden isteğimizi bize 15-20 gün müsaade edin kulüp olarak buna ihtiyacımız var. Düzelmemiz için zamana ihtiyacımız var. Maçlarda çok kötü goller yiyoruz. Bunu düzelterek galibiyetlere kavuşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Dilaver, Orduspor'un performansının düşük olmasının altında yatan sebebin kamp döneminin iyi geçmemesi olduğunu vurgulayarak, Osmanlıspor maçını kazmak istediklerini söyledi. Haftanın bazı günleri çalışmaları arttıracaklarına değinen Dilaver, "Takımımızın sıkıntısı idman yapmamak. Sezon başında idman yapılmamış. Kamp dönemi iyi geçmemiş, yaşanan sakatlıklar da iyi geçmediğini gösteriyor. Osmanlı maçına da puan veya puanlar almak için çıkacağız. İnşallah 3 puanla döneriz" diye konuştu.

ORDUSPOR ÇALIŞMALARINI ARTTIRDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.