Orduspor’da Aile Havası

Orduspor’da Aile Havası
PTT 1. Ligi takımlarından Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri’nde sürdürüyor.

- PTT 1. Ligi takımlarından Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri’nde sürdürüyor.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar sıkı ve neşeli bir şekilde geçerken, tüm oyuncular yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Orduspor teknik direktörü Fikret Yılmaz, kampın çok iyi geçtiğini ve takımda tam bir aile havası oluştuğunu söyledi. Yılmaz, “Şu ana kadar Allah’a şükür ne firemiz var ne de olumsuz bir şey yaşadık. Bir aile pozisyonundayız. Aile gibiyiz, her şey iyi, herhangi bir sorunumuz yok” dedi.

“BU YIL LİG ZOR GEÇECEK”

Bu sezon ligin çok zorlu ve çetin geçeceğini söyleyen teknik direktör Yılmaz, “Geçen yıl 19 takım vardı ve 4 takım düşüyordu. Takımların birçoğu da çok zayıftı. Ama bu sene öyle değil. Puan barajı o kadar yükselmez. Çok çekişmeli olur. Bence son anlara kadar da kimin çıkacağı belli olmaz. O sebeple bizi zorluk bir lig bekliyor. Hazırlık maçlarıyla takımın genel durumunu göreceğiz. Kayserispor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Orduspor'un kaptanı Emre Aygün de, iyi bir takım olduklarını ve antrenmanların çok iyi gittiğini belirterek, “Takımda aile havası oluştuğunda başarılı oluyoruz” dedi. Kaptan Emre, diğer takımların iyi transferler yaptığı şeklindeki soruya ise, “Diğer takımlar transferler açısından bizden önde görünüyor ama geçen yıl da bize kimse şans vermiyordu. Süper Lig’i son maçta kaçırdık. Bu işler belli olmaz” ifadelerini kullandı.

Altay’dan transfer edilen Yusuf Kurtuluş da, takım arkadaşlarıyla çabuk kaynaştığını belirterek, “Uyumlu bir ekibiz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

ORDUSPOR’DA AİLE HAVASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.