Ören Meydanında Ödüllü Yağlarını Tanıtıyor

Ören Meydanında Ödüllü Yağlarını Tanıtıyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Dostu Derneği’nin düzenlediği yarışmada, erken hasat soğuk sıkım zeytinyağında bronz madalya alan Hasan Erdoğan, ödüllü yağlarını tanıtmak için stant açtı. Öre...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Dostu Derneği’nin düzenlediği yarışmada, erken hasat soğuk sıkım zeytinyağında bronz madalya alan Hasan Erdoğan, ödüllü yağlarını tanıtmak için stant açtı. Ören Meydanın da stant açan Erdoğan, bir taraftan da hazırladığı panoda yağının özeliklerini yazdı.

İlçenin Pelitköy mahallesinde Kovukdere mevkiindeki zeytinliklerden elde ettiği zeytinyağının çok kaliteli olduğunu anlatan 33 yaşındaki Hasan Erdoğan, ilk kez katıldığı yarışmada bronz madalya kazandığını anlattı. Körfez yöresinin zeytinyağlarının çok kaliteli olduğunu anlatan Hasan Erdoğan” Çocukluğumdan beri zeytinciliğin içindeyim. Bu yıl, Zeytin Dostu Derneği’nin düzenlediği yarışmada yüzlerce yağın arasında, erken hasat soğuk sıkım yağlar da bronz madalya aldım. Ürünümü, Ören meydanında kurduğum stantta hem tanıtıyorum hem de satış yapıyorum. Litresini 20 liradan sattığım yağlarımız ilgi görmektedir. Önümüzdeki yıllarda da yarışmalara katılmaya devam edeceğim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.