Orhan Pamuk Kadıköy’de Söyleşti

Orhan Pamuk Kadıköy’de Söyleşti
Yazar Orhan Pamuk, sevenleriyle Kadıköy’de düzenlenen söyleşide buluştu. Pamuk’a ‘Kafamda Bir Tuhaflık’ adlı kitabını imzalatmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturdu. Yazar Orhan Pamuk, Kadıköy...

Yazar Orhan Pamuk, sevenleriyle Kadıköy’de düzenlenen söyleşide buluştu. Pamuk’a ‘Kafamda Bir Tuhaflık’ adlı kitabını imzalatmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturdu.

Yazar Orhan Pamuk, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşide sevenleriyle buluştu. Yoğun katılımın gerçekleştiği söyleşi de Pamuk, ‘Kafamda Bir Tuhaflık’ adlı kitabının yazım aşamalarını ve o süreçte hissettiklerini sevenleriyle paylaştı. Pamuk, söyleşi sonrası en çok okunan kitaplar listesine giren ‘Kafamda Bir Tuhaflık’ kitabını imzaladı. Kitabı imzalatmak için bekleyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.

Katılımın yoğunluğunun kendisini memnun ettiğini belirten Yazar Orhan Pamuk, “ Çok kalabalık, katılımın yoğun olması çok hoşuma gitti. Salon çok büyük olduğu için yoğun katılım olduğu için konuşmamızın konularını evde hazırlandık, öyle ne soru gelirse demedik. Kitabımda yapmak istediğim şeyleri anlattım. Ayrıca şöyle bir artık toplantıya gelen okurlar kitabı okumuş olarak geliyor. Kitabın çıkması yaklaşık üç ay oldu. Kitap çok sevildi satışlar devam ediyor, ayrıca ben İstanbul da 20 yıldır okurlara konuşma yapmamıştım, daha yeni Bursa’da yaptım ama konuşma fırsatım olmamıştı onun için buradaki konuşmadan çok memnunum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.