Orhangazi’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Orhangazi’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor
Orhangazi Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt ve parke çalışmalarını sürdürüyor.Orhangazi Belediye ekipleri, Muradiye Mahallesi, Hürriyet mahallesi ve şehir merkezindeki...

Orhangazi Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt ve parke çalışmalarını sürdürüyor.

Orhangazi Belediye ekipleri, Muradiye Mahallesi, Hürriyet mahallesi ve şehir merkezindeki bir çok bölgede devam eden parke çalışmalarını siteler bölgesinde Arkaltı caddesi civarına taşıdı. Orhangazi Belediyesi ekipleri, Arkaltı bölgesinde parke ve kaldırım çalışmalarına başladı. Ekiplerin Arkaltı bölgesini tamamladıktan sonra siteler bölgesinde parke yapılacak olan bölgelerde çalışmalarını sürdürecek.

Fındıklı Mahallesi ile Gemlik’e bağlı Şahinyurdu Mahallesi arasında başlattığı yol yapım çalışmaları yeniden start aldı. İki mahalle arasındaki 8 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmalar 2 ay önce başlamıştı. Kaya parçaları sebebiyle yarım kalan çalışmalar hafta başı itibariyle yeniden başladı. Kırıcı iş makinesi ve Orman İşletme Şefliği’nden temin edilen dozer Fındıklı yakınlarında çalışmaya başladı.

ORHANGAZİ'DE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.