Orhangazi’ye Bursaspor Parkı

Orhangazi’ye Bursaspor Parkı
Orhangazi Belediyesi, Bursasporlular Derneği yanında bulunan ve ismi daha önce Yıldız Park olarak belirlenen bölgenin adını Bursaspor Parkı olarak değiştirme kararı aldı.Orhangazi Belediyesi tarafında...

Orhangazi Belediyesi, Bursasporlular Derneği yanında bulunan ve ismi daha önce Yıldız Park olarak belirlenen bölgenin adını Bursaspor Parkı olarak değiştirme kararı aldı.

Orhangazi Belediyesi tarafından yeniden düzenlemesi yapılan parkın adı daha önce Yıldız Park olarak belirlenmişti. Ancak bölgede yaşayan vatandaşlar ve Bursasporlu Gençlerin talebi üzerine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan parkın isminin değiştirilmesi için konuyu eylül ayı meclis toplantısına getirdi. Görüşülen konu onaydan geçerek imar komisyonuna havale edildi. Komisyonun kararı onaylamasının ardından ise Yıldız Park’ın ismi Bursaspor Parkı olarak değiştirilecek ve yerine yeni tabelası da asılacak. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın aldığı karar Bursasporlu gençler ve mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.