Orman: “Allah’a Her Gün Şükürler Ediyorum Ki, Böyle Bir Camianın İçine Doğdum”

Orman: “Allah’a Her Gün Şükürler Ediyorum Ki, Böyle Bir Camianın İçine Doğdum”
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi Süleyman Seba Özel Sayısı'nda siyah-beyazlı camia ve taraftarlara seslendi.

- Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi Süleyman Seba Özel Sayısı'nda siyah-beyazlı camia ve taraftarlara seslendi.

Beşiktaş camiasının içinde doğduğu için Allah’a her gün şükrettiğini ifade eden Orman, “Beşiktaş’la, Beşiktaşlılık’la ve Beşiktaşlı duruşuyla öğrendim, büyüdüm. Ailemin, rahmetli babamın bunda payı büyük. Ancak ben ne kadar şanslıyım ki, böyle bir camianın içine doğmakla birlikte, bu camianın önde gelen efsane isimlerini daha çocuk yaşımdayken tanıma, ellerini öpme şerefine nail oldum. Örneğin Baba Hakkı. Örneğin Süleyman Seba” dedi.

“AYNI DURUŞU BİZLERE EMANET ETTİLER”

Baba Hakkı lakaplı efsane futbolcu Hakkı Yeten’i yıllar önce son yolculuğuna uğurladıklarını hatırlatan Orman, “Son olarak da, Efsane Başkanımız Süleyman Seba’yı... Onları sonsuzluğa uğurlamak hem bizim için son görev hem de omuzlarımıza yüklenen daha fazla sorumluluk oldu. Öyle ya, onlara bakarak, örnek alarak büyümüş biri olarak ben, şimdi bu camianın başkanıyım. Ve artık o efsaneler yok. Beşiktaş’ı, Beşiktaşlılık duruşunu sadece bizlere değil, tüm spor camiasına anlatan bu isimler, aynı hassasiyeti, aynı duyguyu ve aynı duruşu bizlere emanet ederek aramızdan ayrıldı” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEK”

Orman, Seba ve Hakkı Yeten gibi efsanelerin tüm camiaya çok şey öğrettiğini vurgulayarak, “Süleyman Seba, Beşiktaşımız’a sadece kazandırdığı tesisler ya da sportif başarılarla, kupalarla değil; bir anlayışla, bir ahlakla, bir duruşla hizmet etti.

Bu nedendendir ki, ‘Beşiktaşlılık duruşu’ kavramı hepimiz için, tüm sporseverler için önemli bir kavramdır. Bu kavramın kurucularından Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı gözyaşlarıyla toprağa verirken, bize düşen en önemli görevi de tüm camiamıza bir kez daha hatırlatıyorum: Süleyman Seba Başkanımız’ın gösterdiği yolda, Beşiktaşlılık duruşumuzu her geçen gün herkese göstererek yolumuza ve Beşiktaş için çalışmaya devam etmek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.