Orman Köşkleri Manisalılara Nefes Aldıracak

Orman Köşkleri Manisalılara Nefes Aldıracak
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı’nda yer alan orman köşklerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, evlerin iç tefrişatının tamamlandığını belirterek, en geç 10 gün...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı’nda yer alan orman köşklerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, evlerin iç tefrişatının tamamlandığını belirterek, en geç 10 gün içerisinde kullanıma açılacağını söyledi. 1+1’lerin günlük konaklama ücreti 120 TL, 2+1’lerin ise 150 TL olarak belirlendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan Spil Dağı Milli Parkı’ndaki 42 adet orman köşkünden 39’unun işletmesini Şehzadeler Belediyesi devraldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ismini Mesir’den ve Manisa’nın tarihi özelliklerinden alan orman köşklerinde incelemelerde bulundu. Evlerin iç tefrişatının tamamlandığını belirten Başkan Çelik, en geç 10 gün içerisinde kullanıma açılacağını duyurdu. Orman Köşklerinden istifade etmek isteyen çok sayıda vatandaş olduğuna dikkat çeken Başkan Çelik, “Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın yaptığı orman köşklerinin ve günübirlik piknik alanlarının işletmesini biz devraldık. Evlerimizin eksiklerini tamamlıyoruz. İç tefrişatlarını biz yapıyoruz. Orman köşklerinin içerisinde bir evde ihtiyaç duyulabilecek her şey var. İnşallah 10 güne kadar kiraya vermeye başlayacağız. Manisa çok sıcak, nefes alınmıyor ama Spil’de gayet güzel ve serin bir hava var. İnşallah vatandaşlarımız bu güzel havadan ve konfordan istifade edebilecekler” diye konuştu.

FİYATLAR BELİRLENDİ

Başkan Çelik, “42 orman köşküne Mesir Macunu yapımında kullanılan bitki isimleri ile tarihi özelliğine uygun isimler verildi. Bu isimler arasında Şehzadeler de var. İşletmesi belediyemize ait 25 adet 1+1, 14 adet ise 2+1 orman köşkümüz mevcut. 1+1’lerin günlük konaklama ücreti 120 TL, 2+1’lerin ise 150 TL olarak belirlendi. Şehzadeler’imiz, Manisa’mız için hayırlı olsun. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Orman köşklerinin çevresine ise en geç iki ay içerisinde süs havuzu, yürüyüş yolu ve oyun parkından oluşan peyzaj çalışması yapılacağı belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.