Orman Köşkleri Misafirlerini Bekliyor

Orman Köşkleri Misafirlerini Bekliyor
Spil Dağı Milli Parkı’nda yer alan ve işletmeciliğini Şehzadeler Belediyesi’nin yapacağı Orman Köşklerinin kullanıma hazır hale geldiği bildirildi. 39 orman köşkünün iç tefrişatının tamamlandığını bel...

Spil Dağı Milli Parkı’nda yer alan ve işletmeciliğini Şehzadeler Belediyesi’nin yapacağı Orman Köşklerinin kullanıma hazır hale geldiği bildirildi. 39 orman köşkünün iç tefrişatının tamamlandığını belirten Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Manisa ve çevre illerdeki vatandaşlarımızı Spil’in muhteşem doğasıyla iç içe olan orman köşklerimize bekliyoruz.” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan Spil Dağı Milli Parkı’ndaki 42 orman köşkünden 39’unun işletmesini devralan Şehzadeler Belediyesi, evlerin iç tefrişatlarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. 250 11 00 telefon numarasından vatandaşların rezervasyon yaptırabilecekleri orman köşklerinde, fiyatlar 1+1’lerin günlük konaklama 120 TL, 2+1’lerin ise 150 TL olarak belirlendi. Orman köşklerine çok sayıda vatandaştan talep olduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, “Evlerimizin eksikliklerini ve iç tefrişatını tamamladık. Orman köşklerini kiraya vermeye artık başlıyoruz. Manisa ve çevre illerdeki vatandaşlarımızın Spil’in muhteşem doğasıyla iç içe olan orman köşklerimize bekliyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan büyük talep var. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Odalarımızda kişi sayısı sınırlaması yok. Vatandaşlarımız 250 11 20 numaradan rezervasyonlarını yaptırabilir, Spil’in temiz ve serin havasından istifade edebilirler.” diye konuştu.

SPİL DAĞI MİLLİ PARKI’NDA YER ALAN VE İŞLETMECİLİĞİNİ ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NİN YAPACAĞI ORMAN KÖŞKLERİNİN KULLANIMA HAZIR HALE GELDİĞİ BİLDİRİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.