Ormanda Kaybolan Yaşlı Kadın İşte Böyle Bulundu

Ormanda Kaybolan Yaşlı Kadın İşte Böyle Bulundu
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, mantar toplamak için gittiği ormanda kaybolan yaşlı kadın ölü olarak bulundu. Çocuklarının 25 yıldır arayıp sormadığı yaşlı kadının kocasına ise belediye sahip çıktı.

- Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, mantar toplamak için gittiği ormanda kaybolan yaşlı kadın ölü olarak bulundu. Çocuklarının 25 yıldır arayıp sormadığı yaşlı kadının kocasına ise belediye sahip çıktı.

Karakaya Mahallesi'ndeki evinden salı sabahı mantar toplamak için çıkan Elif Karaefe (84), çarşamba günü de evine dönmeyince, 90 yaşındaki eşi Ali Karaefe durumu komşularına anlattı. Dün akşam saatlerinde köylüler ile jandarma ve AFAD ekipleri yaşlı kadını bulmak için seferber oldu. Gece geç saatlere kadar aranan kadın bulunamayınca arama çalışmalarına ara verildi. Bugün sabah saatlerinde yeniden başlayan arama çalışmalarında yaşlı kadının mantar topladığı kova bulundu. Jandarma hemen yaşlı kadının evine giderek Ali Karaefe'ye kovanın kendilerine ait olup olmadığını sordu. Yaşlı adam kovanın kendilerine ait olduğunu belirtince, arama çalışmaları köye 2 kilometre uzaklıkta olan Sarıtaş mevkiinde yoğunlaştırıldı.

Kovayı bulan koşu mahallenin kadınları, yaşlı kadının cansız bedenini de ormanlık alanda bulunca çığlık atmaya başladı. Çığlık seslerini duyan arama ekipleri hemen bölgeye hareket etti. Elif Karaefe'nin soğuktan donduğu görüldü. Ceset belediyeye ait cenaze nakil aracı ile Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada savcının yaptığı otopsinin ardından cenaze defnedilmek üzere köye gönderildi.

25 YILDIR ANNE BABASINI ARAMAYAN EVLATLARI YİNE GELMEDİ

Öte yandan tek odalı bir evde yaşayan Karaefe çiftinin iki oğlu olduğu, fakat 20-25 yıldan bu yana köye gelmedikleri öğrenildi. Üç gündür kayıp olan annelerini aramaya dahi gelmeyen çocuklarına köylüler tepki gösterirken, yaşlı adama Dursunbey Belediyesi sahip çıktı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın talimatı ile evinden alınan yaşlı adam ilçede bulunan Sevgi Evi'ne götürülerek yıkandı. Kıyafetleri değiştirilen yaşlı adam, cenaze namazı için tekrar köyüne götürüldü. Cenazenin ardından Ali Karaefe Dursunbey Sevgi Evi'ne yerleştirilecek.

ORMANDA KAYBOLAN YAŞLI KADIN İŞTE BÖYLE BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.