Ormanı Koruyacaklar

Ormanı Koruyacaklar
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri, orman sevgisi, orman yangınları, fidan dikme ve ağaçları koruma gibi konularda bilgilendirildi.Düzenlenen etkinlikte...

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Bahçelievler İlköğretim Okulu öğrencileri, orman sevgisi, orman yangınları, fidan dikme ve ağaçları koruma gibi konularda bilgilendirildi.

Düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler gruplar halinde sinevizyon eşliğinde bilgilendirildiler.

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Mustafa Doğan tarafından öğrencilere orman, ağaçları koruma, yangın ve ormandaki hayvanlar hakkında eğitici bilgiler aktarıldı. Minik öğrencilere yöneltilen sorular, onlar tarafından istekle yanıtlanırken, ormanlar hakkında bilgileri de eğlenceli bir şekilde kontrol edildi.

Orman andını hep bir ağızdan okuyan minikler, orman koruyucusu olmanın sevincini yaşadılar.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, çocuklara şapka, kalem ve defter dağıtılarak, hem bilgilendikleri hem de eğlendikleri bir gün yaşamaları sağlandı. (EFE)

KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BAHÇELİEVLER İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ; ORMAN SEVGİSİ, ORMAN YANGINLARI, FİDAN DİKME VE AĞAÇLARI KORUMA GİBİ KONULARDA BİLGİLENDİRİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.